Najljepši prirodni bazen na svijetu (FOTO)(VIDEO)
Foto: Wikipedia

To Sua

Najljepši prirodni bazen na svijetu (FOTO)(VIDEO)

Priorodni biser geologije je To Sua okeanski rov i nalazi se na vulkanskom ostrvu Upola koje pripada Samoanskim ostrvima. To Sua u prevodu znači i velika rupa.

Boravak u tom prastarom okeanskom rovu zaista je posebno iskustvo. Pošto je vodena struja prilično jaka, u jednom trenutku sve djeluje pomalo zastrašujuće, ali kada se popnete na merdevine više nije tako strašno.

foto: youtubeFoto: Youtube

Hrabrim kupačima na licu mjesta postavljaju se merdevine, kako bi mogli da se spuste (popnu) do 30 metara „udaljenog“ bazena.

foto: youtubeFoto: Youtube

Prirodno kupalište okruženo je prelijepim raznobojnim vrtovima.

foto: youtubeFoto: Youtube

Mjesto je lijepo kao na fotografijama, a obala koja ga okružuje apsolutno je nevjerovatna.

foto: youtubeFoto: Youtube

Nagib prilikom silaska u rov prilično je strm, mnogo je lakše popeti se, međutim, ako ne žurite sve će biti u redu.

foto: youtubeFoto: Youtube

Mjesto je idealno za fotografe koji ispred objektiva žele da vide nevjerovatne ljepote prirode. Kada ste na Samoi, ovu atrakciju svakako ne smijete propustiti!

Izvor: Prva.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.