Kara Delevinj napušta svijet mode?
Kara Delevinj

Okreće se glumi i muzici

Kara Delevinj napušta svijet mode?

U ovo nam je teško da povjerujemo!

Prema navodima stranih medija, britanska manekenka Kara Delevinj je raskinula ugovor sa svojom modeling agencijom Storm Model Management sa kojom je sarađivala od starta karijere! 

Naime, 22-godišnja manekenka odavno već ne krije da je svijet filma i muzike zanima daleko više od modelinga. Upravo zbog uloga u filmovima Paper Towns, Kids in Love, Pan, Tulip Fever i London Fields, Cara je smanjila broj radnih revija na minimum u posljednjih godinu dana, radeći dalako više editorijale i kampanje. 

Da je trenutno fokusirana i posvećena samo filmskom svijetu svjedoči činjenica da Kara radi punom parom. Samo što je završila snimanje filma Paper Towns, britanska manekenka je otpočela snimanje filma Suicide Squad. Takođe, Kara već sada ima profesionalni ugovor sa agencijom koja reprezentuje glumce, William Morris pa mnogi pretpostavljaju da je Kara odlučila da modeling karijeru od sada vodi sama bez uplitanja agencije koja po difoltu uzima određeni procenat. 

Uostalom, Kara je već odavno izgradila svoje ime pa ne sumnjamo da će ponuda i dalje imati koliko poželi. Delevinj je inače otkrivena od strane legendarne agentice Sarah Doukas koja je bila ključna za karijeru Kate Moss. Međutim, iako je uspjela da postane velikom brzinom popularna, Kara je oduvijek imala vrlo loše mišljenje o modelingu. 

“Moda je projektor onoga što postoji spolja, i to je to. Nema tu neke dubine, istraživanja, kreativnosti. Sve se vrti oko kreiranja prelijepih stvari." 

Za sada Kara ima ugovor sa YSL, Burberry i Mangom. Mi smo svakako bliži tome da ćemo Karu još uvijek gledati u modelingu, na revijama, u okviru kampanja ali da će to biti sigurno u znatno manjoj mjeri nego što smo navikli jer Kara sanja glumačku i muzičku karijeru i ka tome odlučno stremi. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.