Zatvorenik dobio odštetu od 750.000 dolara zbog erekcije koja je trajala šest dana
Ilustracija

Menhetn

Zatvorenik dobio odštetu od 750.000 dolara zbog erekcije koja je trajala šest dana

Bivši zatvorenik koji je molio za pomoć u toku šest dana kojih je imao erekciju, a zatvorske medicinske službe su ga ignorisale, dobio je kompenzaciju od 750.000 dolara.

Rodniju Kotonu (50), dat je antidepresiv dok se nalazio u samici jednog od zatvora na Menhetnu. Pilula koja mu je data umjesto da mu smiri živce izazvala mu je erekciju koja je trajala skoro nedjelju dana.

U tužbi u koju je imao uvid Njujork Daili Njuz, Koton tvrdi da je zbog ove erekcije doživio "trajne povrede na penisu" koji je još izgubio i svoju funkciju.

- Morao sam da nosim široke bokserice i pantalone, nisam ni smio da pomislim da obučem farmerke. Pustili su me da takav šetam skoro nedjelju dana - tvrdi Koton dok opisuje kako njegov penis prosto nije mogao da splasne i kako skoro nije mogao da hoda nakon što je popio lijek Risperdal.

- Oduzeli su mi muškost. To je stvarno ponižavajuće, više ne mogu da izvršavam svoje dužnosti muškaraca - rekao je Koton.

On je inicijalno podnio tužbu na 10 miliona dolara ali je na kraju pristao na kompenzaciju i odštetu od 750.000 dolara, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.