Seljaci u šoku: Dva dana trpjeli seks festival! (VIDEO)
Ilustracija

Velika Britanija

Seljaci u šoku: Dva dana trpjeli seks festival! (VIDEO)

Stanovnici uspavanog seoceta u Gločesterširu, u Velikoj Britaniji, preživjeli su prave traume pošto je za vikend u njihovo selo stigao “najveći britanski seks festival”.

Taj festival odvija se tako što se svingeri iz cijele Britanije sjate u kamp koji postave na određenom mjestu.

Svingfilds festival ove godine odabrao je za kamp selo u kom živi jedva 30 ljudi.

Oko 500 svingera prisustvovalo je događaju, pa je odnos svingeri – lokalci bio 17: 1.

 


Mještani nisu pojma imali da će u njihovom selu biti održan seks festival, a to su konačno saznali kad su vidjeli plakate “Tri je magični broj” i začuli neprijatne zvuke iz kampa.

Mjesto održavanja festivala čuvano je kao tajna do dva dana prije “manifestacije” da bi se obezbijedila diskrecija i bezbjednost.

Na festivalu su učesnicima nuđenje vruće kupke, saune, seks igračke, ali i masaže i manikir.

Mještani seoceta u kom je festival održan kažu da je u pitanju pravi skandal, a da im je posebno smetala glasna muzika i drugi zvuci koji su dopirali iz kampa.

“Bilo je to 48 sati pakla. Od četvrtka sam spavao samo četiri sata”, kaže seljanin.

Učešće na festivalu se naplaćivalo, a najniža cijena za šator za dvoje iznosila je 315 funti (490 dolara), prenosi Mondo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.