Šaranović vodi odbor u Danilovgradu
Šaranović

URA

Šaranović vodi odbor u Danilovgradu

Na konvenciji Građanskog pokreta URA u Danilovgradu izabran je opštinski odbor, a za predsjednika Aleksandar V. Šaranović, IT inženjer. Članovi opštinskog odbora su dr Miodrag Caro Pavličić, Ranko Vuković, Predrag Blažić, Anđela Pavićević, Novak Nikolić i Miroslav Mališić.

“Naš cilj je konstituisanje građanskog demokratskog društva u Crnoj Gori i institucija koje će garantovati demokratske procedure, pravnu sigurnost, jednakost šansi, ekonomski prosperitet, povratak građanina u središte političkog procesa. Svakodnevno se čuju žalbe mnogih o sopstvenoj ugroženosti, ali danas je u Crnoj Gori najviše ugrožen građanin. URA se neće baviti podjelama u našem društvu, već upravo suprotno. Mi smo sastavljeni od različitih nacinalnosti i čuvaćemo taj multinacionalni identitet Crne Gore. Shvatićemo ga kao bogastvo svih nas, a ne kao poligon za podjele”, rekao je Šaranović, dodajući da je Danilovgrad devastirana sredina i pored demagoških priča aktuelne vlasti o velikim uspjesima.

“Upravo običan građanin na svojoj koži osjeća blagodeti tih njihovih praznih obećanja i drskog prosipanja magle. Nezaposlenost školovanog mladog kadra, ogromni problemi koje imaju naši poljoprivredni proizvodjači, nedostatak dobrih infrastrukturnih projekata, manjak domaćih i stranih investicija samo su mali dio problema sa kojima se srijeću Danilovgrađani. U našim redovima imamo ljudi, i imaćemo ih sve više, koji imaju viziju kako da ovaj lijepi grad vratimo u normalu i napravimo mjestom u kojem će biti privilegija živjeti. Obećavamo da se nećemo baviti politikanstvom, naša borba neće biti borba za golu vlast i moć, nego ćemo vlast koristiti da na najbolji način unaprijedimo naš Danilovgrad i našu Crnu Goru. Za sve ove ciljeve kucnuo je čas, stigla je URA”, istakao je Šaranović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.