Crnogorske rukometašice remizirale sa Rumunijom na Univerzijadi

U drugom kolu

Crnogorske rukometašice remizirale sa Rumunijom na Univerzijadi

Crnogorske rukometašice remizirale su sa Rumunijm 25:25 u drugom kolu Univerzijade.

Vrlo izjednačen duel u kom se dugo igralo gol za gol donio je po bod, pa je naša selekcija i dalje neporažena na takmičenju, ali na drugom mjestu iza Koreje koja je upisala još jednu ubjedljivu pobjedu.

Crnogorke će upravo protiv Koreje igrati naredni meč i to prekosjutra.

Najefikasnija u našem timu bila je opet Đurđina Jauković sa šest golova i to bez promašaja. Četiri gola dodala je Premović, po tri Dijana Ujkić, Nada Pejović i Slađana Prelević.

Katarina Perović danas je bila na golu i odbranila je devet šuteva od 33.

Izvor:CDM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.