Muškarac (70) seksualno napastvovao desetogodišnju djevojčicu

U nedelju veče

Muškarac (70) seksualno napastvovao desetogodišnju djevojčicu

Milan G. (70) seksualno je napastvovao jednu desetogodišnju djevojčicu u nedelju uveče u Žarkovu. Pedofil je prizno djelo i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Kako "Blic" saznaje, manijak je dvije djevojčice uzrasta od pet i deset godina sreo u parku u Ulici Vladimira Rolovića u Žarkovu.

Djevojčice su se igrale u parku, a on im je prišao sa pitanjem da li žele da učestvuju u nagradnoj igri u vezi sa nekom zabavnom emisijom.

One su pristale, a kada je mlađa odgovorila tačno na pitanje, on joj je obećao nagradu od 100 dinara. Zatim je počeo da pretura po svojim džepovima, nakon čega je rekao da je novac ostavio kod kuće, pa je zamolio desetogodišnju djevojčicu da zajedno sa njim odu do njegovog stana gdje će joj dati novac.

Čim su stigli u stan Milan G. je spopao djevojčicu, ali je dijete uspjelo da pobjegne, otrči kući i javi majci šta se dogodilo. Majka djevojčice je odmah pozvala policiju koja je otišla u kuću pedofila.

Milan G. je priznao djelo pa je, uz konsultaciju sa tužilaštvom, osumnjičen za nedozvoljene polne radnje. Pedofil će u pritvoru biti zadržan 48 sati, nakon čega će uslijediti sudski proces.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.