Orgazam za pamćenje: Čitava eksplozija trika se krije u jednom potezu
Ilustracija

Ovo morate probati

Orgazam za pamćenje: Čitava eksplozija trika se krije u jednom potezu

Bilo da je vaš seksualni život ušao u malu rutinu ili trenutno prolazite fazu najnevjerovatnijeg seksa u svom životu, nikad nije loše znati nekoliko trikova, koji mogu da podignu stvari na jedan viši nivo.

Radi se o suzdržavanju od orgazma, koliko god možete da izdržite. Drugim riječima, ne dopustite sebi orgazam, barem neko vrijeme. To uključuje dolazak do tog trenutka, a zatim povlačenje sa njega. I dok se o takvoj vrsti suzdržavanja uglavnom govorilo u smislu masturbacije, ono je definitivno zauzelo mjesto i u seksu sa partnerkom. 

Kako prenosi Glamour, to nije nimalo lak zadatak, ali vrijedan je pokušaja. Ova vrsta seksa može itekako poboljšati vaš orgazam. Tako možete proširiti i ojačati svoj orgazam, zaustavljanjem pokreta i sporijim disanjem, kad ste na ivici. To je kao uživanje u putovanju, a ne samo na destinaciji, prenosi Srbija danas.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.