Bivši NBA košarkaš pronađen mrtav u bazenu
ilustracija

Nesrećni Libanac

Bivši NBA košarkaš pronađen mrtav u bazenu

Nekadašnji NBA košarkaš Džekson Vroman (34) nađen je mrtav u bazenu svoje kuće u Los Anđelesu. Kako javlja američki portal usmagazine.com, informaciju je prvo na Tviteru objavila ekipa Finiks Sansa, za koju je Vroman svojevremenio igrao.

Nesrećni Libanac je za sada stradao pod još nerazjašnjenim okolnostima. Iako se prvo pisalo da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, što je prenio i libanski Savez, to se brzo ispostavilo kao netačno. Navodno, u jednom trenutku je krenuo u kuću, sapleo se na stepenice, udario glavom i pao na dno bazena što je izazvalo utapanje, prenosi Analitka.

Kako su potvrdili ljekari i istražni organi Los Anđelesa, Vroman je pronađen mrtav u bazenu svoje kuće, u utorak ujutru. Bio je blizak prijatelj sa pjevačem Džastinom Biberom, a vijest o njegovoj smrti potresla je i kralja Instagrama Dana Bilzerijana.

"Nema naznaka da je negdje udario glavom. Nije imao nikakve hronične probleme sa zdravljem koji bi mogli da budu razlog zašto je pronađen na dnu bazena", rekao je mrtvozornik za usmagazine.com.

Vromana je Čikago izabrao na draftu 2004. godine kao 31. pika, a tokom NBA karijere odigrao je ukupno 87 utakmica za Finiks i Nju Orleans sa prosjekom od 3,3 poena i tri skoka po meču. Takođe, nastupao je i za klubove u Španiji, Južnoj Koreji, Kini i na Filipinima.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.