Maljković: Crnogorci nas bratski gurali u pobjede
Marina Maljković

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije

Maljković: Crnogorci nas bratski gurali u pobjede

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković zahvalila se crnogorskoj ekspediciji na Evropskom prvenstvu u Budimpešti na podršci tokom takmičenja.

Srbija je osvojila zlatnu medalju na Eurobasketu, dok je naša selekcija u četvrtfinalu poslije neizvjesne završnice ispala od Španije.

"Crna Gora je rano ostala bez Jelene Dubljević, najbolje igračice, pod čudnim okolnostima su izgubile od Španije, ali su sve vrijeme bili uz nas i bratski gurali u pobjede. Danilo Mitrović je za naše zlato otvorio dvije velike boce šampanjca u hotelu. Ma, zaista, sve je za posebnu priču", kazala je Marina Maljković za "Večernje Novosti",.

Crnogorska reprezentacija je na kontinentalnom šampionatu osvojila sedmo mjesto i nažalost neće moći da se takmiči na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Rio de Žaneiro.

Srbija kao prvak Evrope direktno ide na najveću sportsku smotru sljedeće godine.

RTCG

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.