Sanirane ulice na području Glavnog grada

"Putevi"

Sanirane ulice na području Glavnog grada

Podgoričko Gradsko preduzeće "Putevi" ubrzanom dinamikom nastavlju sa aktivnostima, saopšteno je iz PG Biroa.

Navodi se da su "Putevi", u prethodnom periodu, završili radove na sanaciji udarnih rupa u Orjenskoj ulici, i na području GO Golubovci.

"Izvršena je priprema i asfaltiranje Mosorske ulice u Mjesnoj zajednici Doljani, kao i Primorske i Martinićke u Mjesnoj zajednici Zlatica. Isti radovi izvršeni su i na sportskom terenu u Mjesnoj zajednici Gornja Gorica, sportskom terenu u dvorišnom dijelu zgrade „Vukovarka“ u Mjesnoj zajednici Stari Aerodrom i u naselju Zelenika, zbog proširenja sportskog objekta. Intenzivno su izvođeni radovi na pripremi i asfaltiranju na raskrsnici Ulice Petra Dedića i Neznanih junaka, kao i u Đurkovićima – Rogami", saopšteno je iz Pg Biroa.

Takođe, rađeno je i na tamponiranju Mosorske ulice iza groblja u Mjesnoj zajednici Doljani, sanaciji trortoarske površine na Bulevaru Džordža Vašingtona i ugradnji vertikalne signalizacije u ulicama Serdara Jola Piletića, Okrobarske revolucije, Mitra Bakića, Orahovačkoj, raskrsnici Ulice Vojislavljevića i Princeze Ksenije, i na bulevarima Džordža Vašingtona i Vilija Branta.

Tokom prethodnog perioda izvođeni su radovi i na opravci i ugradnji slivničkih rešetki na Bulevaru Revolucije i Ivana Crnojevića, u Ulici Zetskih Vladara, Vasa Raičkovića i Vojislavljevića, kao i ugradnja zaštitno-ukrasnih stubića u Ulici 19. decembra i Hercegovačkoj, na Bulevaru Revolucije, Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog i ugradnja betonskih kocki u Kozaračkoj ulici i ugradnji usporivača brzine u Ulici 19. decembra.

U saoppštenju se dodaje da su završeni investicioni radovi u Gradski opštinama Golubovci i Tuzi - izdizanje postojećih šahti na relaciji Ljajkovići - Mitrovići i u Šipčanik (kod Ljame) i u Ulici Krnića i Karabuškom polju.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.