Otac se odrekao Kejt Hadson!
Kejt i Oliver Hadson

Burna reakcija zbog fotke

Otac se odrekao Kejt Hadson!

Bil Hadson, biološki otac glumaca Kejt i Olivera Hadsona, javno se odrekao ćerke i sina, prenosi Portal Alo.

Bil već godinama nije u dobrim odnosima sa Kejt i Oliverom, koje je dobio u braku sa Goldi Hon. Nakon što ih je napustio davne 1980. godine, poslije četiri godine braka, Goldi je ubrzo otpočela vezu sa Kurtom Raselom, kojeg su Kejt i Oliver prihvatili kao svog oca.

Povodom Dana očeva, Oliver je prvo objavio fotografiju iz djetinjstva sa sestrom i biološkim ocem i napisao "Srećan Dan napuštanja", a potom je objavio fotku sa Raselom i čestitao Dan  očeva.

Kejt je takođe objavila fotografiju sa Kurtom Raselom.

- Jednostavno... hvala ti. Srećan Dan očeva, volim te do mjeseca i nazad - napisala je glumica.

Ovo je razbjesnilo Bila Hadsona koji se potom javno odrekao sina i ćerke.

- Slobodni ste. Imao sam petoro djece, ali od danas imam troje. Više ne priznajem Olivera i Kejt svojom djecom. Zamolio bih ih da prestanu da koriste moje prezime. Oliverov post na Instagramu je zlonamjeran, kao i Kejtin - izjavio je Hadson.

On je dodao da Goldi ništa loše o njemu nije pričala njihovoj djeci poslije razvoda, ali da su se stvari i te kako promijenile kada je u njihov život ušao Kurt Rasel.

- Odjednom sam postao veliki, zli vuk - rekao je Bil.

bil

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.