9 dokaza da je ljeto savršeno za seks
Ilustracija

Probudite strasti

9 dokaza da je ljeto savršeno za seks

Pozitivna energija u ljetnjem vazduhu širi se i na spavaću sobu, ali nemojte se ograničiti samo na stan, jer ovo je idealno vrijeme za seks na otvorenom...

Nudimo vam devet razloga zbog kojih ovog ljeta možete imati najbolji seks u životu!

1. Zbog vrućine nosimo manje odjeće pa smo odmah i privlačniji.

Ljeto je 'švedski sto' otkrivenih tijela. Uz svu tu otkrivenu kožu vaša mašta ne može a da ne radi sto na sat.

2. Seks u vodi se ne zaboravlja.

Nađite kutak mora, reke ili jezera s minimalnom šansom da će vas neko vidjeti i prepustite se ludim i mokrim strastima.

3. Čari seksa na otvorenom.

Šumarak, zalazak sunca, povjetarac koji vam miluje golu kožu – ovoga ljeta morate to probati! Neka spoljni svijet bude vaše igralište za uživanje.

4. Znoj potencira seksualno uzbuđenje.

Tjelesni 'sokovi' će još više rasplamsati strasti i razbuditi želju za seksom. Partnerovo oznojeno tijelo jednostavno nas mami da ga diramo.

5. U najboljoj ste formi.

I oni koji ne vježbaju tokom godine prije ljeta 'zapnu' kako bi se doveli u formu za kupaći kostim. S takvim tijelom raste samopouzdanje i sposobnost da se nesputano zabavljate tokom seksa.

6. S putovanjima idu i uzbudljive avanture.

Ko u životu bar jednom nije maštao o ludoj ljetnjoj ljubavnoj avanturi? Ako ste godinama u vezi seks na godišnjem odmoru može biti potpuno drugačije iskustvo jer ste – opušteniji.

7. Pozitivna, razigrana ljetnja energija prenosi se i u spavaću sobu.

Piknici, roštiljanje, kupanje, boravak u prirodi… utiče na bolje raspoloženje i donosi pozitivnu energiju koja se osjeća svuda u vazduhu – pa i u spavaćoj sobi.

8. 'Buntovnik' u vama budi se ljeti.

Ljetnja vrućina čini nas pomalo divljim. Voljni smo i spremni da začinimo seksualni život i isprobavamo nove stvari.

9. Dragi, možeš li me namazati kremom za sunčanje?

I pri tom ne mislimo samo na mazanje leđa. Pustite svom muškarcu da vam namaže cijelo tijelo – doživite to kao predigru.

Izvor: Prva.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.