Ništa od razvoda: Anđelina i Bred na čaju kod princa
U posjeti britanskom kraljevskom paru

U posjeti britanskom kraljevskom paru

Ništa od razvoda: Anđelina i Bred na čaju kod princa

Vijest o razvodu najpoznatijeg holivudskog para, Anđeline Džoli i Breda Pita, bila je samo jednodnevna zabava za tabloide. Par se nije ni trudio da demantuje tračeve, a svjetski mediji su sada okupirani pričom o njihovoj posjeti britanskom kraljevskom paru, Kejt Midlton i princu Vilijamu.

Anđelina i Bred su bili kod Kejt i princa na čaju u Kengstingtonskoj palati, prenosi CdM.

"Svi su se baš lijepo družili, sjajno su se zabavili. Bred i Anđelina su proveli mnogo više vremena u kraljevskom društvu nego što je planirano, druženje se odužilo na nekoliko sati", rekao je izvor. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.