Alisa Miler fotografijom u intimnom rublju oduševila fanove
Alisa Miler

Američki model

Alisa Miler fotografijom u intimnom rublju oduševila fanove

Američka manekenka Alisa Miler oduševila je fanove novim fotografijama na kojima pozira u intimnom rublju.

Zgodna Amerikanka fotografisala se za poznati magazin "Sports Illustrated”, a kao i do sada obavila je svoj posao na najbolji mogući način, ponosno pokazavši svoje ženske atribute.

Alisa je rođena 4. jula 1989. u Los Anđelesu, a modelingom se bavi od 2005. kada je postala dio “Marilyn NY” agencije i odradila jesenju kampanju za Stelu Makartni.

Američka ljepotica bila je za štitno lice brendova "Guess" i "Victoria's Secret", a fotografisala se za "Vogue", "Elle", "Sports Illustrated”, "Galore"...

Sarađivala je i sa brendovima "Bebe", "Chopard", "Diesel", "Intimissimi", "La Perla" i drugim.

Igrala je u spotu grupe Train za pjesmu "Mermaid", a magazin “Esquire" uvrstio ju je među 80 stvari koje su definisale naše doba. Takođe je imala i malu ulogu u filmu “Entourage”.

Milerova je bila u vezi sa holivudskim glumcem Džejkom Gilenhalom sa kojim je raskinula 2013, pišu Vijesti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.