E ovo se zove stil: Amal savršeno stoji kombinezon (FOTO)
Amal Alamudin

Lijepa advokatica

E ovo se zove stil: Amal savršeno stoji kombinezon (FOTO)

Nakon što je završila s poslom u Londonu, Amal Kluni je odlučila da uzme slobodan dan i prošeta Londonom. U četvrtak ujutru je lijepa Amal riješila da iskoristi rijetko londonsko sunce i prošeta se u stilizovanom kombinezonu.

Tridesetsedmogodišnji advokat je uživala u danu, a uz kombinezon je nosila elegantnu kožnu torbu.
Njena šetnja je imala cilj, zato što prema fotografijama vidimo da je nosila putnu torbu. Vjerovatno je krenula na aerodrom.


Kombinezon zagasito maslinaste boje, sa metalnim dugmićima je uklopila sa braon cipelama i velikim zanimljivim minđušama.


Nježan karmin boje mesa joj je istakao pune usne, a oči je prekrila naočarima za sunce.

Izvor: Ženablic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.