Najbolji balkanski džudisti pioniri na Žabljaku
Počelo prvenstvo, foto: RTCG

Počelo prvenstvo

Najbolji balkanski džudisti pioniri na Žabljaku

Balkansko džudo prvenstvo za pionire na Žabljaku okupilo je mlade džudiste i džudistkinje iz devet zemalja - Srbije, BiH, Turske, Grčke, Makedonije, Rumunije, Bugarske, Albanije i Crne Gore.

Prvenstvo je otvorio predsjednik Organizacionog odbora manifestacije Živko Šipčić.

Organizator prvenstva Džudo savez Crne Gore, zadovoljan je odzivom učesnika i uslovima koje je Žabljak ponudio. 

"Učestvuje devet zemalja sa rekordnim brojem takmičara, oko 250 učesnika, po prvi put smo na Žabljaku, mislim da su svi zadovoljni i mi kao organizatori i opština Žabljak posjetom, atmosferom i uslovima u sali i u hotelima gdje smo smješteni, organizacija je na jednom vrhunskom nivou", kazao je predsjednik Džudo saveza Crne Gore, Dragan Mrvaljević, prenosi RTCG.

U ime grada domaćina dobrodošlicu učesnicima prvenstva poželio je podpredsjednik Opštine Vasilije Jakšić, istakavši da je ovo idealna prilika da naša djeca ostvare lijepa druženja i prijateljstva sa vršnjacima iz drugih zemalja. 

Balkansko prvenstvo u džudou na Žabljaku završava se sjutra.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.