Bermude uz cipele, patike, japanke...
Ilustracija

Najpopularniji ljetnji odjevni predmet muškaraca

Bermude uz cipele, patike, japanke...

Gotovo da nema muškarca koji ne voli najpopularniji ljetnji odevni predmet - bermude. Ove sezone su čak zamijenile i klasično odijelo, jer ih kreatori kombinuju uz sako, polo majicu, košulju, cipele, a kada situacija dozvoli i aktovku.

Nekada su ih nosili Englezi u svojoj koloniji Bermuda, kao dio vojne uniforme u tropskim i pustinjskim klimama. Namjenu su zadržale do danas, još ih nose pripadnici Britanske kraljevske mornarice.

Ako želite da ispratite trendove, umjesto papuča, japanki i letnjih sandala obujte lagane cipele od brušene kože, eventualno patike i spremni ste za sve prilike - od plaže do romantične večere.

Izvor: Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.