Veliki uspjeh za crnogorsku odbojku
foto: oscg.me

Boškan zadovoljan

Veliki uspjeh za crnogorsku odbojku

Selektor odbojkaške reprezentacije Crne Gore Slobodan Boškan ističe da je plasman na završni turnir veliki uspjeh za crnogorsku odbojku.

"Veoma sam srećan i zadovoljan zato što smo obezbijedili mjesto na F4, ovo je veliki uspjeh za nas posebno kada se zna da se prvi put takmičimo u Svjetskoj ligi. Želim da se zahvalim timu i stručnom štabu i svima koji su doprinijeli ovom uspjehu. Bili smo dobro pripremljeni što se vidi na rezultatu. Današnji meč bio je pomalo čudan pošto smo bili veliki favoriti i osjetio se taj pritisak. Ipak u četvrtom setu smo se vratili, pokazali snagu i zasluženo pobijedili. Radujem se sjutrašnjem meču sa Turskom i tek nakon njega ćemo razmišljati o F4 i Slovačkoj", kazao je selektor poslije meča.

Kapiten Ćaćić je zadovoljan odgovorom ekipe nakon izgubljenog trećeg seta.

"Bio je težak meč, bili smo pomalo umorni i očekivali smo pobjedu od 3:0 tako da smo ušli opuštenije u treći set i to nas je koštalo. Poslije toga smo rekli sebi da moramo da igramo maksimalno i pokazali smo da smo puni samopouzdanja i da imamo kvalitetne odbojkaše", kazao je Ćaćić. (oscg.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.