Prvi trejler posljednjeg filma Robina Vilijamsa (VIDEO)
Robin Vilijams

"BOULEVARD"

Prvi trejler posljednjeg filma Robina Vilijamsa (VIDEO)

Svoju posljednju ulogu, proslavljeni glumac Robin Vilijams odigrao je u nezavisnom filmu "Boulevard".

U filmu, koji je premijeru imao na Tribeka Film Festivalu prošle godine, Villiams glumi Nolana, 60-godišnjaka koji čitav život sam sebi nije priznao homoseksualne sklonosti. U prvom trejleru, koji je objavljen u četvrtak, publici je predstavljen Nolan koji radi u istoj banci i u braku je s istom ženom godinama. Ali, onda napokon odluči da istraži ko je on zapravo, prenosi Index.hr.

"Boulevard" je jedan od četiri filma koji su bili neobjavljeni kad je Vilijams preminuo u avgustu 2014. godine. Među njima bili su i još jedan nastavak "Noći u muzeju" i "A Merry Friggin' Christmas", oba objavljena prošle godine, i komedija "Absolutely Anything", u kojoj je Williams pozajmio glas psu.

Osim njega u "Boulevardu" se pojavljuju i Bob Odenkirk, Kejti Bejker i Roberto Aguire.

Izvor: Rtcg

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.