Hit komad ovog ljeta: Kratki kombinezon
Foto: Splash

Must have

Hit komad ovog ljeta: Kratki kombinezon

Dijelom vintage, dijelom totalno moderan, kratki kombinezon je trend koji vam itekako preporučujemo da probate ovog ljeta ako se želite poigrati sa svojom ljetnjom garderobom.

Koliko god da se ovog ljeta svi trendovi vrte oko boho stila 70-ih, denim look oblikuju devedesete! Upravo su nam one vratile denim na velika vrata, a to se posebno odnosi na zvoncare i tregere koje glavne trendseterke nose u paru sa štiklama, fedora šeširima i chic mini torbama. 

kombinezoni

Međutim, ne nosimo samo klasične, dugačke modele tregerki, već i kratke koji su nevjerovatno praktični i laki za kombinovanje. Bilo da idete u neku klasičnu šetnju sa drugaricama, na lagani ručak, kafenisanje, šoping ili siestu kraj rijeke, modeli kratkih teksas kombinezona su must have komad ljeta, prenosi Superžena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.