Drašković u osmini finala

Evropske igre u Bakuu

Drašković u osmini finala

Crnogorski bokser Boško Drašković plasirao se u osminu finala Evropskih igara u Bakuu. On je danas u meču šesnaestine finala, u kategoriji do 81 kilogram, savladao Estonca Einara Karlsona prekidom u drugoj rundi.

Njegov naredni rival biće Njemac Igor Tezijev. Borba Draškovića i Tezijeva na programu je u petak.

– Bio sam bolji od opasnog Estonca i v jerujem da bih dobio meč i da smo se borili do kraja. Ljekari su uradili mali hirurški zahvat, „zalijepili“ arkadu i ja se nadam da ću dobiti dozvolu da izađem u ring – kazao je Drašković.

Drugi crnogorski predstavnik, Emir Šabotić u kategoriji do 75 kilograma, meč osmine finala, protiv Irca Majkla Orajlija odradiće 21. juna. Šabotiće je na startu bio slobodan, dok je Orakjli eliminisao Hrvata Sanjina Vrgoča.

Izvor:reprezentacija.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.