Kako da nosite šorts ovog ljeta
Ilustracija

Ženstveno i ležerno

Kako da nosite šorts ovog ljeta

Obezbijedite nekoliko modela šortsa od pamuka, svile i lana, i to ravnog kroja, nalik kraćim bermudama.

Držite se neutralnih boja, a detalji neka budu što jednostavniji i ležerniji jer u šortsu ovog ljeta treba da izgledate ženstveno i opušteno. 

Iako je teksas šorts ovog leta napustio tron, ustupajući mjesto drugim modelima i materijalima, to opet ne znači da ne bi trebalo da ga nosite. Teksas šorts je uvijek u trendu. 

sorts1

Obezbijedite nekoliko modela šortsa od pamuka, svile i lana, i to ravnog kroja, nalik kraćim bermudama, jer upravo takvi modeli dominiraju u ponudi svjetskih brendova ali i kod luksuznih modnih kuća. 

Na tržištu mahom možete da pronađete modele u svim nijansama camel boje, bijele i vanilažute, dok se jarke boje jedino provlače kroz neke pruge. 

Uz šorts možete da kombinujete providne bluze od tila, viskoze, pamuka, bez rukava i bilo kakvih detalja. Zatim, majice u prepoznatljivom mornarskom dezenu, kao i bijele košulje sa karnerima. 

sorts2

Akcenat je na obući pa se potrudite da neko izdanje sa šortsom dovršite efektnim parom espadrila, rimljanki ili ravnih sandala od meke ili prevrnute kože. 

Izvor: Elle.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.