Izmišljen kupaći koji skriva ožiljak posle porođaja (FOTO)
instagram/allusionsbyalekay

Raj za žene

Izmišljen kupaći koji skriva ožiljak posle porođaja (FOTO)

Altriša Kuk došla je na ideju kako da se žene koje imaju ožiljak od porođaja osjećaju sjajno na plaži.

U pitanju je dublji bikini koji pokriva dio tijela na kojem imate ožiljak. Takođe, ova vrsta kupaćeg, može da sakrije i neke druge nedostatke na vašem tijelu. Na ovu ideju je došla nakon što je rodila drugo dijete i nakon čega joj je ostao ožiljak, piše Superžena.

Ovakav tip kostima je idealan i ako imate viška kilograma na struku, zadnjici... Pomoći će vam da sakrijete "opušten" stomak. Upravo u jednom od tih kostima se Niki Minaž fotografisala...

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.