Dejv Grol pao sa bine, polomio nogu i nastavio da pjeva! (VIDEO)
Samo 15 minuta nakon nezgode, vratio se na scenu i nastavio da pjeva

Frontmen grupe "Fu fajters"

Dejv Grol pao sa bine, polomio nogu i nastavio da pjeva! (VIDEO)

Kada su mu prije koncerta poželjeli sreću starom izrekom "Slomi nogu", Dejv Grol, pjevač sastava "Fu fajters" i bivši bubnjar Nirvane, sigurno nije očekivao da će zaista slomiti nogu.

Na sinoć održanom koncertu u Geteborgu, pevač je pao sa bine tokom izvođenja druge pesme pred hiljadama obožavalaca.

- Mislim da sam slomio nogu. Obećavam da će 'Fu fajtersi' održati koncert do kraja. Idem u bolnicu da 'popravim' nogu, ali vraćam se i nastavljamo da pjevamo. Žao mi je, mnogo mi je žao - rekao je između ostalog ležeći ispred bine.

Grol je zatim odvežen do Urgentnog centra gdje su mu stavili gips. Sat kasnije već je bio na bini i pjevao!

Snimak loma noge postavio je na Tviter, a brojne kolege i obožavaoci su mu poželjeli brz oporavak, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.