Trendi mornarski stil
Ilustracija

Neprolazan komad odjeće

Trendi mornarski stil

Šarm mornarskog stila je neprolazan i uvijek aktuelan krajem proljeća i tokom ljeta. Elegantna kombinacija teget plave i bijele boje podsjeća na morsku ležernost, sunčane dane i odmor na plaži...

Dizajneri poručuju da su mornarske kombinacije ove sezone apsolutno neizostavne! Bilo da se opredijelite za suknju, haljinu ili majicu na pruge, ne zaboravite da se nježni, pastelni tonovi odlično kombinuju sa plavo-bijelim prugama.

Ako niste ljubitelj ove kombinacije, ispratite trend kroz modne dodatke, tašne, sandale, šešire, ešarpe, trake za kosu, ogrlice i narukvice...

Ne treba vam mnogo novca da biste bili moderni, zavirite u garderober i sigurno ćete pronaći neki zaboravljeni komad odjeće u neprevaziđenoj teget-bijeloj kombinaciji.

Izvor: Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.