Idealna vjenčanica prema vašem obliku tijela
Ilustracija

Kako odabrati

Idealna vjenčanica prema vašem obliku tijela

Svaka djevojka od malih nogu sanja svoje vjenčanje i bez sumnje želi da izgleda poput prave princeze. No, kako odabrati idealnu vjenčanicu koja će vam pristajati savršeno?

DAME SA OBLINAMA (PJEŠČANI SAT)

Ako ste srećnica koja je rođena sa zanosnim oblinam, vjenčanje je svakako momenat kada treba da ih naglasite. Za vas će sirena kroj biti idealan, jer će naglasiti sve vaše atribute i daće vam vitkiji izgled.

KRUPNIJE GRUDI

Ako imate izraženije grudi, za vas je idealna haljina s dubljim V izrezom koji će vam produžiti torzo i vrat, a pri tome neće djelovati vulgarno.

BEZ OBLINA

Ako imate pomalo dječačku građu, bez izraženih oblina, birajte haljine s više nabora i slojeva koji će vam dati iluziju oblina.

ZA NISKE DAME

Za malene dame, koje svakako žele vizuleno da dodaju koji centimetar, savršen kroj vjenčanice biće ona koja prati liniju tijela.

KRUŠKASTI OBLIK TIJELA

Vama će najbolje pristajati haljine A kroja. Izdužiće vam figuru, dati joj ženstven oblik, pa ćete tako izgledati prefinjeno i nježno.

KRUPNIJE DAME

I krupnijim damama idealno će pristajati haljine A kroja, kojoj možete dodati neki širi pojas. Još jedan savjet, birajte haljine dužine sedam osmina, kako biste pokazali članke na nogama; to daje vizuelnu sliku vitkijeg tijela.

 

(Izvor: Ljepota)



 (ljepota)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.