Ovog ljeta će se nositi žuta boja
Ilustracija

Zavodljivo

Ovog ljeta će se nositi žuta boja

Žuta boja je dugo bila "u zapećku" kada je moda u pitanju, pa je ovog proljeća sinula poput sunca.

"Okupala" je odjevne predmete, aksesoare i obuću. Stilisti je preporučuju osobama sa stavom, smjelim i samopouzdanim, jer privlači poglede, traži pažnju i nije za one koji bi da ih niko ne primijeti.

Možete je nositi i u dnevnim i u večernjim kombinacijama, ali oprezno. Uvijek nosite samo jedan komad odjeće u ovoj boji, poput pantalona ili suknje, a kombinujte sa majicama u bijeloj, crnoj, teget ili sivoj boji.

Neka vam i cipele i torba tada budu u istoj boji, ali tamnijoj nijansi.

Žuti blejzer je hit ove sezone i nosite ga sa teget haljinom, crnim kombinezonom, ili majicom i šortsom.

Žute elegantne ljetnje haljine, bilo da su do koljena ili duge, ostavite za večernji izlazak. Duboki šlic je u modi, pa izaberite takav model, u kojoj ćete izgledati izazovno i zavodljivo, pišu Novosti.

Ako niste previše hrabre za žutu, a želite da idete u korak sa trendovima, kupite majicu u ovoj boji, jer možete da je najlakše kombinujete. Ukoliko ste pak nabavile ogrlicu, torbu ili sandale ove nijanse, neka to bude jedini žuti detalj koji ćete imati na sebi. Zapamtite, manje je više, a sa žutom bojom nikako ne smijete da pretjerate.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.