Babicu usmrtila struja iz bojlera
Evica Golubović

Pirot

Babicu usmrtila struja iz bojlera

U nesreći u selu Jelovici kod Pirota poginula Evica Golubović.

Evica Golubović (54), medicinska sestra, koja je radila na Odeljenju ginekologije Opšte bolnice u Boru, poginula je u kući svojih roditelja u selu Jelovica kod Pirota, kada ju je udarila struja dok se tuširala. Kobnog dana je sa suprugom obavljala različite kućne poslove, a kad je ušla u kadu da se istušira došlo je do kratkog spoja na bojleru.

Iz gradske bolnice udaljene četrdesetak kilometara odmah je krenula ljekarska ekipa, ali je nesrećna žena u međuvremenu preminula. U Policiji su "Novostima" potvrdili da se u selu Jelovica dogodila takozvana zadesna smrt, odnosno da je Evicu ubila struja iz bojlera.

Inače, njena majka je odavno pokojna, a prije tri godine umro je i otac Vidojko, pa je ona brinula o kući u selu. Kako saznaju "Novosti" od pojedinih komšija, Evica je sa svojim suprugom rado dolazila u rodnu Jelovicu, gdje je planirala da se nakon penzionisanja doseli. Zaprepašćena rodbina nije željela da komentariše ovu nesvakidašnju tragediju. Njene kolege sa kojima smo razgovarali bile su u šoku.

- Evica je bila odlična babica i vrijedan radnik - kratko nam je rekao dr Goran Golubović, načelnik Odeljenja ginekologije Opšte bolnice u Boru. - Svi smo zaprepašćeni ovom tragedijom. Golubovićeva je bila omiljena i kod pacijenata i kod kolega. Ovo je veliki gubitak i za porodicu, ali i za naš kolektiv.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.