Odblokiran račun podgoričkog Doma zadravlja
Dom Zdravlja Podgorica

Zaposleni primili aprilsku zaradu

Odblokiran račun podgoričkog Doma zadravlja

Odblokiran je račun podgoričkog Doma zadravlja pa su zaposleni, njih više od 550, primili aprilsku zaradu, prenijela je Antena M.

Prema navodima medija, ta ustanova bila je u blokadi od 6. maja, jer je novac sudskom presudom skinut sa žiro računa i prebačen za isplatu prevoza dijelu radnika.

Direktor Doma zdravlja Podgorica dr Nebojša Kavarić kazao je ranije Pobjedi da je menadžment uradio sve da obezbijedi platu svojim radnicima. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.