Kotorski i Plavski odbori predložili Darka Pajovića za predsjednika Pozitivne

Na predstojećem Kongresu

Kotorski i Plavski odbori predložili Darka Pajovića za predsjednika Pozitivne

Opštinski odbori Pozitivne Crne Gore Kotor i Plav predložili su Darka Pajovića za predsjednika stranke na predstojećem Kongresu.

Članica Glavnog odbora po funkciji ispred kotorskog odbora će biti Biljana Ćetković, dok je drugi kandidati za Glavni odbor Ranko Proroković. Ispred OO Plav član Glavnog odbora po funkciji je Mehmed Markišić, prenosi CDM.

Odbori Kotora i Plava su donijeli odluku i o izboru delegata na predstojećem Kongresu, koji će i formalno biti potvrđeni posljednjeg dana maja, do kada i traje kandidacioni proces. 

Podsjećamo da će Kongres Pozitivne biti održan 7. juna u Podgorici i da će brojati 501 člana.

Na sjednici OO Kotor, predsjednica Biljana Ćetković je kazala da Pozitivna trenutno radi na formiranju preostalih mjesnih odbora kako bi početkom jeseni bila zaokružena stranačka infrastruktura u tom gradu.

Predsjednik Odbora u Plavu, Mehmed Markišić je naglasio da će stranka ponuditi program konkretnih ekonomskih mjera i rješenja, kojima će se omogućiti otvaranje novih radnih mjesta, oporavak privrede i turizma, kako bi se zaustavilo plansko iseljavanje stanovništva sa sjevera Crne Gore.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.