Još jedan stranac u odbrani Partizana?

Može da igra i kao lijevi bek

Još jedan stranac u odbrani Partizana?

Portugalski štoper Gonsalo Žardim Brandao iz Belenenseša želja je šampiona Srbije Partizana, prenosi "Sport".

Crno-bijeli već neko vrijeme traže štopera koji se bolje služi lijevom nogom, što je prioritet i trenera Zorana Milinkovića pred kvalifikacije za Ligu šampiona, prenosi B92.

Brandao ima 29 godina, karijeru je počeo upravo u Belenensešu, ali je tokom karijere igrao za engleski Čarlton, italinanske klubove Sijenu, Parmu i Čezenu, te rumunski Kluž. Može da igra i kao lijevi bek.

Protekle sezone u centralnom djelu odbrane Partizana smjenjivali su se Branko Ilić, Lazar Ćirković i Gregor Balažic, dok se slovenački tandem nije uigrao. Ipak, bilo je očigledno da je to jedna od slabijih tačaka crno-bijelog tima. 

Protekle sezone odigrao je 34 utakmice za Belenenseš u prvenstvu i Kupu Portugalije. Dva puta je bio reprezentativac. 

Pored Brandaa, spekuliše se da Partizan želi i nekoliko mladih domaćih fudbalera, a u centru pažnje su Nikola Stojiljković, Nikola Trujić, Nemanja Mihajlović i Luka Stojanović. 

Prije desetak dana spekulisalo se o mnogo zvučnijim imenima – Miralemu Sulejmaniju, Milošu Jojiću, pa čak i o Gojku Kačaru i Milošu Krasiću. 

Partizan je najavio prodaju petorice prvotimaca kako bi olakšao funkcionisanje kluba koji duguje oko 12 miliona eura. Plasman u Ligu šampiona donio bi čak 14.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.