Topalkova ćerka sa novim dečkom? (FOTO)
Helena

Zaboravila Vladu

Topalkova ćerka sa novim dečkom? (FOTO)

Malojletna ćerka folk pjevača Milana Topalovića Topalka, Helena, posljednjih nekoliko nedjelja bila je u centru pažnje zbog navodne ljubavne romanse sa voditeljem Vladom Stanojevićem.
Topalkova ćerka i voditelj ružičaste televizije nikada nisu potvrdili navodnu romansu, ali su na društvenim mrežama ostavili tragove da su zajedno uživali u Rimu. Spekulisalo se i o tome da je Topalko bio protiv njihove veze, a sudeći po poslJednjoj fotografiji koju je Helena objavila na društvenim mrežama, više nema razloga da brine.

Topalkova ćerka sa

Topalkova ćerka Helena sa "novim dečkom" | Foto: Fejsbuk

Helena je pozirala u zagrljaju nepoznatog mladića, koji je po svemu sudeći njen vršnjak, pa je jasno da je veza sa Vladom prošlost. Ako je ikada i bilo!
(Alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.