I Delić zna da će Brajović biti predsjednik SDP-a
Kenan Hrapović

Hrapović poručio

I Delić zna da će Brajović biti predsjednik SDP-a

Nakon Kongresa Socijaldemokratske partije koji će se održati 3. juna, Ivan Brajović će biti novi predsjednik SDP-a, ne zbog toga što sam ja to "procijenio", nego zbog toga što je to većinsko opredjeljenje delegata koji će glasati, saopštio je danas direktor Fonda zdravstvenog osiguranja i član GO SDP-a Kenan Hrapović.

Hrapović je reagovao na današnju izjavu člana Glavnog odbor SDP-a Sabahudina Delića koji je rekao da će  o predsjedniku SDP-a, odlučivati delegati na Kogresu partije, pa su sasvim nevažne procjene na tu temu doskorašnjih članova DPS-a, na privremenom direktorskom radu u SDP-u.

On  u svom reagovanju navodi da je činjenica da će Brajović biti novi predsjednik partije poznata i Deliću, ali i onima koji su ga natjerali da potpiše ovakvo saopštenje. 

“Neistinama kojima obiluje saopštenje čiji je potpisnik moj drug Sapko ne želim da se bavim, budući da nemam namjeru da se spuštam na tako nizak nivo”, kazao je Hrapović.

Prema njegovim riječima o tome šta u SDP-u Pljevalja misle o Kenanu Hrapoviću i Sabahudinu Deliću, kao i o našim ostvarenim rezultatima u partiji, najbolje govori ubjedljiva manjina na Opštinskom odboru i Konvenciji u kojoj je ostao moj drug Sapko, kao i to što će svi delegati iz Pljevalja dati bezrezervnu podršku Ivanu Brajoviću. 

“Očigledno da Sapko mnogo bolje barata muzičkim instrumentima nego političkim procjenama i činjenicama. Pozivam naše partijske drugove da spuste tenzije, jer za njima nema potrebe. Predsjednici dolaze i prolaze, a SDP ostaje. Tako je do sada bilo, a tako će i ostati nakon VIII Kongresa SDP-a”, zaključio je Hrapović.  

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.