Princeza Dajana ubijena jer je otkrila stravične tajne kraljevske porodice?!

Princeza Dajana ubijena jer je otkrila stravične tajne kraljevske porodice?!

Dejvid Ajk, sportski novinar i samoproglašeni sin Boga, u svojim bestselerima tvrdi da su Vindzori reptili iz svemira poslati da zavladaju Zemljom.

- Noću im svijetle oči i jednom godišnje presvlače kožu. S obzirom da svi pate od porfirije, svako jutro piju i krv male bijele djece - pisao je Ajk.

To je istovremeno i njegovo objašenjenje lijepog i njegovanog izgleda vojvotkinje Kejt posle drugog porođaja, piše Dejli Mejl.

- Ko tako izgleda porođaja? Samo osoba koja presvuče kožu i napije se krvi -piše Ajk na svom forumu.

Uvjeren je da je glavni „hobi“ britanske kraljevske porodice pedofilija i nekrofilija, da najviše vole da otimaju male domoroce iz Kanade i SAD, a onda ih zlostavljaju. On smatra da se još iz ere predaka kraljice Elizabete sva tijela mališana zakopavaju u podrume dvorca Balmoral u Škotskoj.Takođe, Vindzorima nije stran ni satanizam.

Za Dajanu smatra da je poginula jer se kao običan smrtnik udala u porodicu nakaza kojima nije htjela da popusti. Okultnim ritualima pripisuje i kraljičin dugi životni vijek, kao i izgled koji se gotovo ne mijenja.

 

Izvor: Aura.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.