Švarceneger ponovo Konan! (VIDEO)
Arnold Švarceneger

Povratak legende

Švarceneger ponovo Konan! (VIDEO)

Čim privede kraju obaveze oko ostvarenja „Terminator genezis“, najpoznatiji svjetski „tabadžija“ Arnold Švarceneger ponovo će biti Konan Vararin. "The Legend of Conan" autori najavljuju kao „brutalan nastavak dostojan prvog dijela“.

Producent i scenarista filma "The Legend of Conan" Kris Morgan nedavno je izjavio da će novi film kojim će se baviti biti nastavak originala Džona Milijusa i logičan produžetak priče o liku koji je stvoren filmom iz 1982, prenosi RTS.

Snimanje nastavka ostvarenja Konan Varvarin počeće čim zvijezda filma - Arnold Švarceneger - obavi sve što je planirano oko ostvarenja Terminator genezis, to jest ove jeseni.

„Kad ga ponovno sretnemo, Konan je već proživio život kao lopov, ratnik, gusar, kralj i legenda, a sad je starac“, objašnjava Morgan, „Starac koji i dalje vitla mačem“.

Njegova namjera je da snimi film koji će ostati vjeran „brutalnom tonu“ i viziji Džona Milijusa i koji će pravi obožavaoci prihvatiti, a smatra da će mu pomoći i to što je u snimanje uključena prva generacija pravih poštovalaca originala.

„Prvi film bio je brutalan. Konana i volimo zbog njegove političke nekorektnosti. On ne razmišlja, on djeluje. A studio je od nas tražio da stvorimo nastavak dostojan filma iz 1982.“, istakao je Morgan.

Prema njegovim riječima u ostvarenju "The Legend of Conan" vratiti najmanje tri glumca iz prvog filma, ali nije otkrio o kome je riječ. Takođe, priče iz drugog i trećeg Konana će biti preskočene.

Konan Varvarin zasnovan je na pričama Roberta E. Hauarda iz tridesetih godina 20. vijeka. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.