Više osoba povrijeđeno nožem u budvanskoj diskoteci Trokadero
Diskoteka ''Trokadero''

Incident

Više osoba povrijeđeno nožem u budvanskoj diskoteci Trokadero

Više osoba hitno je transportovano u kotorsku Opštu bolnicu, nakon što su povrijeđni nožem u incidentu koji se jutros dva sata iza ponoći dogodio u popularnoj budvanskoj diskoteci Trokadero, saznaju Vijesti.

Kako Vijesti nezvanično saznaju, došlo je do svađe dvije grupe mladića, kada je Budvanin J. M, izvadio nož i nasrnuo na braću L.N. i P. N., koji su zadobili više ubodnih rana.

U svađi je povrijeđen i prijatelj braće I.Ž.

Netrpljevost između dvije grupe mladića kulminirala je svađom, a potom i upotrebom noža.

Povrede nožem su zadobili i maloljetna J.S i M.J. koji su se slučajno zadesili u tom dijelu diskoteke, gdje je izbila svađa dvije grupe mladića, od ranije poznatih policiji.

Oni su poslije proslave mature, došli u diskoteku. Policija je odmah intervenisala. U toku je istraga, više osoba je privedeno na saslušanje, ali za sada još niko nije uhapšen.

Inspektori ispituju cijeli slučaj.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.