Monodrama
Andrija Milošević

25.maja u Nikšićkom pozorištu

Monodrama "Zlatni lančić od bižuterije" u izvođenju Andrije Miloševića

U okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću, u ponedjeljak, 25.maja u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 sati biće prikazana monodrama „Zlatni lančić od bižuterije“, u izvođenju glumca Andrije Miloševića.

Ova komedija rađena je po tekstu Miodraga Mija Karadžića, a u produkciji beogradskog FαVI Teatra. Premijerno izvođenje ove monodrama održano je 11. marta, ove godine, u dvorani Doma sindikata u Beogradu.

Andrija Milošević, osim u liku Kostadina (Lala), pojavljuje se i u ulozi TV voditeljke Zlatane Krezić.

Andrija2

„Monodrama „Zlatni lančić od bižuterije“, govori o tridesetpetogodišnjem Crnogorcu, neuspješnom studentu i biznismenu, koji je došao u Beograd pun nade i očekivanja. Ali, kao i svaki čovjek koji je zaljubljen u sebe i lak život, odjedanput konstatuje da su godine prošle, a on školu nije završio i svi biznisi koje je pokrenuo propali. Lijepih djevojka dosta, ali njemu ne treba žena za život, već neka da ga izdržava. Neka bogata… I takva naleti… On je oduševljen, računa da je prevario i nju i njenu porodicu. Međutim, familija bogataša ne bi bila bogata, da ih takav, može lako prevariti…”, navodi se u marketinškom materijalu predstave.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.