Igračka sa likom Putina za mačo dječake! (FOTO)
„Made in Rusia“

Putinomanija

Igračka sa likom Putina za mačo dječake! (FOTO)

Talas Putinomanije zapljusnuo je i svijet dječjih igračaka.

Nakon ruskih mačo dječaka, lutkicama sa likom predsjednika Rusije moći će da se igraju i njihovi vršnjaci „preko bare“. Naravno, oni koji su se u novoj globalnoj podjeli svrstali na istu stranu na kojoj su Stiven Sigal, Miki Rurki, Dani Treho i ostali iz ove ekipe žestokih momaka Holivuda, piše mondo.

Poslije linije lutkica sa likom Vladimira Vladimiroviča sa oznakom „Made in Rusia“, na tržište je, naime, stigla i edicija jedne od poznatijih svjetskih kompanija koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih ratničkih igračaka - ACI Toys.

putinmadeinrusia
Ovaj brend dobro je poznat ljubiteljima lutkica gladijatora i vitezova, kao i igračaka američkog top oružja. U svojoj ediciji „men in suit“ (lutkice sa kompletom garderobe, poput barbika) ACI Toys je ponudio i liniju „judo coach“ (trener džudoa) sa likom predjednika Rusije Vladimira Putina!

Za razliku od ruskih verzija na kojima uz lutkicu Putina stiže medved za jahanje, kao i arsenal ručnog naoružanja od kalešnjikova, raketnog bacača do samurajskog mača, američki komplet oprema Vladimiroviča uključuje samo kimono (sa izvezenim imenom, naravno), i crni pojas...

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.