Federer: Dobro što sam odvojen od Rafe i Novaka
Rodžer Federer

Rolan Garos

Federer: Dobro što sam odvojen od Rafe i Novaka

Švajcarac Rodžer Federer je prezadovoljan činjenicom da na Rolan Garosu do finala neće moći da se sastane sa svojim najvećim rivalima Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom.

Srbin i Španac su u drugom dijelu "kostura" i njihov međusobni duel moguć je već u četvrtfinalu.

"To što su Rafa i Đoković u drugom dijelu žreba su definitivno dobre vijesti. Ali, moram da imam poštovanje prema svim teniserima. Moram da budem oprezan, jer na turu ima mnogo tenisera koji su nevjerovatni, ali su često zaboravljeni, što je, po mom mišljenju, tužno", rekao je Federer, prenosi Portal RTCG.

Federer je jedini u proteklih deset godina koji je uspeo da prekine dominaciju Nadala na pariskoj šljaci.

"Nadal i Đoković nijesu u mojoj polovini žreba, ali i dalje igramo na istom turniru. Moj zadatak u Parizu je da ne izgubim", dodao je Federer.

Takmičenje u prestonici Francuske počinje u nedelju 24. maja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.