Žene odlučile:Izgled isklesanog pastuva je prošlost
Ilustracija

Sve popularniji "tata izgled"

Žene odlučile:Izgled isklesanog pastuva je prošlost

Ako redovno idete u teretanu i izgledate kao kopija Arnolda Švarcenegera u najboljim danima, neće vam se svidjeti nova (stara) pravila o idealnoj građi muškaraca.

 Umjesto kamenih trbušnjaka i čeličnih bicepsa, u Americi je među ženama sve popularniji "tata izgled" (engleski - dadbody), odnosno građa kakvu su nekada imali njihovi očevi!

Ako se pitate kako izgleda takav muškarac, dovoljno je da potražite slike Šona Konerija iz mlađih dana. On je atletski građen, u dobroj je formi, bavi se sportom, ali bez betonskog stomaka i ogromnih mišića. Na listi "dadbody" su se među ženama u Americi našli i glumci Leonardo Di Kaprio i Džad Lou.

Istraživanja u SAD su pokazala da je izgled isklesanog pastuva prošlost. Ženama najviše prija muškarac koji ponekad ode u teretanu, ali i vikendom pije pivo.

- Za razliku od isklesanog muškarca, oni s tijelima tate djeluju prirodnije, a zato i privlačnije - poručuje američka studentkinja psihologije Makenzi Pirson, koja je učestvovala u istraživanju na ovu temu, PRENOSE nOVOSTI.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.