Đoković: Nadal i dalje među jakim favoritima
Đoković

Uoči Rolan Garosa

Đoković: Nadal i dalje među jakim favoritima

Prvi teniser svijeta Novak Đoković ocijenio je da je devetostruki pobjednik Rolan Garosa Rafael Nadal i dalje jak favorit za osvajanje ovog turnira.

Đoković je posle žrijeba kojim je odlučeno da bi već u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Francuske mogao da se sastane sa "kraljem šljake", rekao da je Nadal "definitivno među prvim favoritima za pobjedu".

Srpski teniser nije krio oduševljenje kada su organizatori Rolan Garosa iznijeli tortu u čast njegovog 28. rođendana, koja je napravljena po specijalnom receptu, u skladu sa njegovom dijetalnom ishranom.

"Mmm... baš kao moja svadbena torta", rekao je Đoković.

Nadal je inače, ove sezone imao najlošiju "uvertiru" za drugi godišnji gren slem u karijeri, pošto je pet puta izgubio na šljaci, uključujući i poraz u dva seta protiv Endija Mareja u finalu Madrida prošle nedjelje, kao i neuspjeh u polufinalu Monte Karla protv Đokovića.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.