Kako da sredite figuru za samo 30 dana (VIDEO)
screenshoot/youtube

Džilijen Majkls

Kako da sredite figuru za samo 30 dana (VIDEO)

Do vitke i zgodne figure uz program poznate fitnes instruktorke!

"30 day Shred" je program poznate fitnes instruktorke i sudije iz popularnog šoua "The Biggest Loser", Džilijen Majkls, koji vam omogućava da isklešete svoje tijelo. 

Ovaj fitnes program je predviđen da se radi svakog dana po najmanje 20 minuta (uglavnom trening traje 30 minuta). 

U pitanju su intenzivni treninzi od kojih će vas boljeti svaki dio tijela, a vi ćete pomisliti da ne možete više. 

Sve što vam je potrebno jeste da izdvojite 20 do 30 minuta svakog dana, nabavite par tegova (možete i plastične flaše da napunite pijeskom ili vodom) i mnogo volje i motivacije. Naravno, bitno je i da se obučete prijatno i da imate udobne patike. Ovaj program je efikasan i nevjerovatan ukoliko sve vježbe radite potpuno ispravno. A ukoliko se još i hranite zdravo, rezultati će biti vidljivi nakon mjesec dana, a vi ćete imati više energije. 

Fitnes program "30 day Shred" se sastoji od tri nivoa, a svaki nivo se radi deset dana. Program kombinuje cirkularne vježbe, koje se izvode bez prestanka, a sadrže elemente kardio treninga, vježbe snage i vježbe za trbušnjake. Možda zvuči jednostavno, ali nije. 

(Superžena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.