Sandale sa kaišem oko zgloba najveći trend ove sezone
Foto: Shutterstock

Seksi i šik

Sandale sa kaišem oko zgloba najveći trend ove sezone

Sandale sa visokim potpeticama, kaišem oko skočnog zgloba i jednim kaišem oko prstiju izgledaju vanvremenski. One su minimalističke, ali neodoljivo seksi i šik.

One su bile planetarni hit u ljeto 2013, ali ove sandale nikada neće izaći iz mode. Moderne su bile u kasnim 90. nosile su se sa kožnim pencil suknjama i uskim majicama. Ovog ljeta dolaze u raznim bojama i možete ih nositi balansiranjem stilova, sukobljavanjem i igranjem sa odjećom koja ne ide zajedno. Dobićete izgled koji je tako eklektičan, bez napora i trendi i to izgleda fantastično. 

One savršeno pristaju boyfriend farmerkama, ekstravagantnoj urbanoj odjeći poput dukserice i suknje ili teksas kombinezonu, ili ih možete nositi u kombinaciji sa dnevnom haljinom i bejzbol kapom. Da ne pominjemo crop topove, majice i sportsku odjeću. Ove jednostavne sandale dodaju svu dramu i seksepil vašem izgledu. Jednostavnost je ipak sjaj ovog trenda. 

sandale1

Foto: Shutterstock

Možete ih nositi tokom cijelog dana, ukoliko vam visoke potpetice nisu opterećenje. Svi znamo da su sada žene superheroji i radije trpe nego da žrtvuju svoj stil. Istini za volju, možda će biti malo previše nositi ih u običnom danu, ali ako imate samo blok hoda, ili nekoliko minuta do svog odredišta, zašto ih ne nositi. 

One izgledaju tako fenomenalno sa poslovnim pantalonama i svilenkastim bluzama. Odlične su za posao, izlazak, koktele, večerae, svadbe… Sandale sa kaišem su masivni trend, a njihova svestranost vjerovatno ima mnogo veze sa tim. 

Ukoliko imate sandale sa kaišem, predlažemo urbani šik stil: 

Minimalističke štikle + boyfriend farmerke + croptop + malo nakita. 

(Vijesti.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.