16 ljetnjih komada koje morate da imate
Foto: Shutterstock

Izgledajte fenomenalno

16 ljetnjih komada koje morate da imate

Čak i u ljetnjim mjesecima je moguće izgledati fenomenalno, a u tome će vam pomoći ovaj spisak...

ELEGANTNI TEGET ŠORTS

Pravi komad za smart casual izgled! Kod odabira pravog elegantnog šortsa, trebalo bi da znate tri stvari: on treba savršeno da vam stoji u predjelu struka, da pada tik uz butine i da se završava malo iznad koljena.

BEŽ CHINO PANTALONE

Neutralan par udobnih chino pantalona je idealna zamjena vunenim pantalonama, koje ste nosili tokom zime. Kvalitet i savršeno prijanjanje tijelu treba da budu ključne prilikom odabira chino pantalona. Zapamtite, one treba da budu malo niže na kuku od formalnih pantalona, ali da zadrže istu dužinu i sužavanje ka skočnom zglobu.

INDIGO DŽINS

Ukoliko investirate u par klasičnih farmerica za predstojeću sezonu, poželjećete da izgledate slim i fit (ali ne premršavo).

NEUTRALNA MAJICA

Udobna majica će postati vaš najbolji drug u ljetnjim mjesecima, a lako se kombinuje uz vašu ostalu garderobu. Bijele i sive majice su uvijek in, a crna majica sa V izrezom je savršena za noćne varijante.

MAJICA S PRINTOM

Tropski ii floralni motivi nastavljaju s dominacijom i ove sezone, tako da je majica s printom obavezna u vašem garderoberu.

MORNARSKI DŽEMPER

Pruge nikada ne izlaze iz mode, a džemper će vam zatrebati u hladnim ljetnjim noćima na moru ili planini.

BOMBER JAKNA

Bomber jakna je jedan od najudobnijih i najsvestranijih jakni koju muškarac može da kupi. Prava bomber jakna može savršeno da se kombinuje uz pantalone i brogues cipele, kao i uz džins i patike.

TEKSAS KOŠULJA DUGIH RUKAVA

Teksas ove sezone nastavlja da dominira, tako da vam je za ljetnje mjesece neophodna jedna teksas košulja dugih rukava, koja je idealna za kombinovanje sa vašom ostalom garderobom.

PAMUČNA POLO MAJICA

Ako pripadate grupi muškaraca koji vikende uglavnom provodi van kuće, treba da investirate u kvalitetnu polo majicu.

Rukavi treba da dosežu do sredine vaših bicepsa, a porub majice treba da se završava iznad linije od koje počinju vaše pantalone. Što se tiče boje i dizajna, držite se jednostavnosti.

PRINT KOŠULJA KRATKIH RUKAVA

Savršena za dane kada želite da izađete iz dugih rukava, ali da nosite košulju i izgledate trendi.

BIJELA KOŠULJA DUGIH RUKAVA

Jedan od klasičnih komada koje svaki muškarac treba da ima. Jednostavno i moderno, elegantno i prefinjeno!

ANTILOP CIPELE

Ove cipele su idealne za ljetnje formalne događaje, budući da posjeduju perfektan balans između smart i casual stil. Za razliku od ostalih formalnih, elegantnih cipela, antilop grube cipele mogu da izgrade brojne i različite autfite, a bilo da ste razmišljali da ih nosite bez čarapa sa podvrnutim chino pantalonama ili uz večernje odjelo, uvijek ćete biti u trendu.

Držite se teget, bež i sive boje prilikom odabira antilop cipele.

ESPADRILE

Udobna i perfektno casual obuća za ljeto. Mens' Health vam preporučuje da se držite klasičnih teget espadrila, kako biste mogli da ih nosite narednih nekoliko godina.

BIJELE PATIKE

Ne samo da par svježih bijelih patika izgleda sjajno uz vaše svakodnevne chino pantalone, džins ili šorts, već možete da ih nosite i na formalnijim događajima.

LANENO ODIJELO

Topliji mjeseci znače tanje krojeve i udobnije materijale, pa se lan čini savršenim izborom. Idealno za žurke u bašti i ljetnja vjenčanja, laneno odijelo je vaš izbor broj jedan!

TEGET LJETNJE ODIJELO

Zapamtite: Odijelo nije samo odijelo, jer se ono sastoji od dva (rijetko tri) dijela koji mogu odvojeno da se kombinuju s drugim komadima garderobe.

Svakako vam preporučujemo da investirate u teget ljetnje odijelo, ali ako vam dosadi da ga nosite, uvijek možete sako da nosite preko chino pantalona ili pantalone uz bomber jaknu.

Izvor: Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.