Očuh poklanja pastorkin
Ilustracija

Pogledajte

Očuh poklanja pastorkin "najprljaviji Pežo koji je svijet ikada vidio"! (FOTO)

Oglas pod nazivom "Poklanjam najprljaviji Pežo koji je svijet ikada vidio" postavio je očuh britanske studentkinje Ele Viliamson koga već neko vrijeme frustrira njen automobil.

Ela je prošle godine otišla da studira u Brajton, a svoj zlatni Pežo 307 ostavila je na parkingu nedaleko od porodične kuće.

foto: http://superunleaded.com

- Moram da ga pomjerim odatle jer mi pripadne muka svaki put kad ga vidim. Iskreno, bio smo i u iskušenju da ga zapalim ili doniram u svrhe naučnog istraživanja jer bi tamo svašta mogli da nađu, ali na kraju sam pomislio da će nekom možda trebati - rekao je Džejms Bagot.

foto: http://superunleaded.com

On je dodao da je u konkurenciji za novog vlasnika svako ko na Fejsbuku "lajkuje" njegov oglas. U oglasu stoji da su dobre strane automobila to što ima motor, sve četiri gume, poneku ratkapnu i radio.

foto: http://superunleaded.com

- Ela ima naviku da parkira u zidove. Ili u drveće. Ili u kolica iz megamarketa - slikovito je objasnio Bagot.

On je izrazio sumnju da se u automobilu nalazi malarija i upozorio na paukove i da "nešto raste na patosnici".

foto: http://superunleaded.com

- Pretpostavljamo da joj je želje bila da uzgoji penicilin na kvaki - rekao je Džejms. 

foto: http://superunleaded.com

- Ako dobijete auto ponesite rukavice i zaštitno odijelo, a sve što nađete slobodno zadržite - zaključio je Džejms.

foto: http://superunleaded.com

A, da! Pogledajte kako izgleda - vlasnica:

Foto: facebook, elle williamson

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.