Budućnost, uzor, ponos i čast Crne Gore

Uz bakljadu "Varvara" i taktove "U mome srcu jedina" dočekali šampionke Evrope

Budućnost, uzor, ponos i čast Crne Gore

Više hiljada ljudi, uz taktove "U mome srcu jedina" i bakljadu "Varvara", dočekalo je nove šampionke Staroga kontinenta na Trgu Republike u Podgorici.

Kapiten Budućnosti Klara Voltering zahvalila se svima koji su ih podržali na putu do titule prvaka Evrope, navodeći da je iza podgoričkog rukometnog kluba fenomenalna sezona, piše portal Rtcg..

Voltering je predvodila Budućnost do trofeja Lige šampiona, a na finalnom turniru proglašena je za najkorisnijeg (MVP) igrača.

"Bila je ovo fenomenalna sezona, naša sezona. Hvala Varvarima, hvala svima koji su bili uz nas", kazala je Voltering na svečanom dočeku rukometašica na podgoričkom gradskom trgu.

Voltering se u Budimpešti oprostila od dresa Budućnosti.

Srednji bek Budućnosti Milena Knežević zahvalila se u ime saigračica, stručnog štaba i rukovodstva kluba okupljenima na trgu, dok je pivot Dragana Cvijić kazala da se nada da će navijači i sljedeće godine istim povodom dočekivati podgoričke rukometašice.

Domaćin skupa, gradonačelnik Slavoljub Stijepović, čestitao je titulu rukometašicama i zahvalio im na doprinosu što se ime Podgorice sa ponosom izgovara na čitavoj planeti. 

"One su pokazale kako treba da se bori za čast svog kluba, za ime svog grada i za slavu svoje država. One su najbolje, najpožrtvovaije, najborbenije, one su najslavnije Podgoričanke. One su crnogorske heroine, one su uzor i ponos Crne Gore", kazao je Stijepović.

On je ranije juče priredio prijem za šampionke Evrope, stručni štab i rukovodstvo kluba.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.