Dizajnerka Guo Pei otkrila koliko je težak ogrtač koji je nosila Rijana!
Rijana

Šokiraćete se

Dizajnerka Guo Pei otkrila koliko je težak ogrtač koji je nosila Rijana!

Hajde da vidimo, možete li da pogodite?

Kreacija o kojoj internet još uvijek bruji, raskošni žuti plašt koji je Rijana nosila na ovogodišnjem Met Gala balu, djelo je kineske koutur dizajnerike Guo Pei.

Još od ranih devedesetih, ova dizajnerka stvara maštovite kreacije kojima su oduševljene kineske zvijezde, a 2008. godine bila je zadužena i za kreiranje dresova za Olimpijske igre.

Zanimljivo je da dizajnerka nije ni znala da će Rijana nositi njenu kreaciju od dva dijela sve to desetak dana prije samog bala.

Rijana je ogrtač o kojem svi pričaju pronašla na internetu, te je onda, stupila u kontakt s dizajnerkinim mužem koji je sve dogovorio.

Kreacija je dio kolekcije iz 2010. godine, a niko je prije Rijane nije nosio van modne piste.

"Ne bi svako mogao da nosi tu haljinu. Samo žena koja ima samopouzdanje kraljice može to da nosi.", izjavila je dizajnerka.

Nakon što ju je obukla, Rijana je dizajnerki rekla:

"Ovo je haljina za kinesku kraljicu."

Ova kreacija pravljena je čak 20 mjeseci, a Rijani moramo da odamo priznanje zato što je u njoj izdržala cijelo veče jer je teška čak 25 kilograma!

Rijana navodno još uvijek ima kreaciju kod sebe, ali uskoro će je vratiti dizajnerki.

(Prva.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.