Rukometaši Crne Gore savladali Izrael
Foto:rtcg.me

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Rukometaši Crne Gore savladali Izrael

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore savladala je u Tel Avivu Izrael sa 22:19, u utakmici četvrte grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bio je Lipovina sa sedam golova, Ševaljević je dodao pet, Petričević i Radović po tri, Kankaraš se dva puta upisao u strijelce, a po jednom su mreže zatresli Milan Popović i Vuko Borozan.

Kod domaćih, najbolji igrač bio je Levi, koji je postigao osam golova, ali nije imao podršku saigrača

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.