Ženu silovao dostavljač pica, ukrao joj pare i pobjegao
ilustracija

Monstrum

Ženu silovao dostavljač pica, ukrao joj pare i pobjegao

U Milanskom kvartu Lambrate jedna 41-godišnjakinja bila je žrtva silovanja. Naime, nju je napao momak koji joj je dostavljao picu, a potom pobjegao.

Roberta živi sama u garsonjeri u Milanu, u koju se uselila posle raskida sa momkom. Kada se vratila sa posla, pošto nije imala vremena da kuva, naručila je picu iz restorana u blizini njenog stana. Kako je izjavila policiji, poznavala je sve momke koji su na motorima raznosili picu, pa i vlasnika, ali svog napadača nikada prije nije vidjela.

Momak star oko tridesetak godina, visok 180 centimetara, Egipćanin tamnije puti, pozvonio joj je na vrata. Ona mu je otvorila i potražila novčanik da plati. Kada ju je pitao da li je sama, ona se našalila i rekla da je veče rezervisano samo za nju i njenu mačku. Tada je momak zaključao vrata i počeo da joj cijepa odjeću. Kada ju je silovao, ukrao joj je 40 eura iz novčanika i pobjegao.

Roberta je slučaj prijavila policiji, a vlasnik restorana tvrdi da momak jeste radio za njega, ali da ne zna kako se zove. Policija i dalje traga za napadačem.

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.